Ceník

Zakázky

Kolik stojí vývoj středně rozsáhlého webu na míru?

Jaká je cena hodiny práce vašich programátorů?

Kolik u vás zaplatím za vývoj jednoduché aplikace?

 

To jsou otázky, na které zákazníci často na našem webu hledají odpovědi. A my to chápeme. Žijeme ve standardizovaném světě polotovarů, kde jsme zvyklí na neměnné labely a cenovky, podle kterých řídíme své nákupní chování. Proces tvorby ceny je ale mnohem složitější, pokud nakupujeme službu na míru.

Každý z nás chápe, že například stavební firmě pro určení ceny vašeho vysněného domku u jezera nebude stačit, že chcete prostorný dům. Začnete staviteli přirozeně vysvětlovat, na jakém pozemku má dům stát, jaké stavební materiály požadujete, kolik bude mít místností, jestli má mít zahradu, atp.  

Se zakázkovým vývojem je to dost podobné. Přesný ceník webů a mobilních aplikací u nás tedy nenajdete. Byl by příliš zavádějící. Stejně tak ani cenu hodiny práce, protože se vždy odvíjí od složitosti služby a úrovně zkušeností jednotlivých programátorů, kodérů nebo grafiků. Pro určení ceny po vás tedy budeme potřebovat informace o těch základech, prostředí, použitém materiálu a dalších několik věcí. Jen ten “dům” postavíme tak trochu v digitálu.

Definování projektu se taky bát nemusíte. Pojďme se potkat a probrat, co pro vás můžeme udělat nebo nám prostě jenom napište o nezávaznou hrubou cenovou kalkulaci na adresu hello@virtii.com. A protože je nám jasné, že vysněný dům se popisuje mnohem lépe než IT produkt, vytvořili jsme pro vás formulář, který vám pomůže v definování požadavků.

A pak můžete rovnou poslat poptávku i svému krejčímu nebo tomu staviteli, protože IT služby šité na míru vám peníze opravdu vydělají. :)

 

\ Petra Kaizarová

Hate zone

Sprichst du programmiererisch? Freie Stühle